Hovedside
Overnatting
Fiske
Båtene
Aktiviteter
Kurs
Kart
Kvarøys historie
Bildegalleri
Kontakt / Booking
 
 

 

 

 

Velkommen til Kvarøy Sjøhus

 

Kvarøy Sjøhus har moderne rorbuer som ligger rett ved havet. Fra sjøhusene har man en unik utsikt over havet og de vakre fjellene rundt. Her finner du ro for sjelen, og inspirasjon for framtiden.

 

Like ved polarsirkelen ligger indre Kvarøy som en perle midt i skipsleia. Med havet rett utenfor døra er naturopplevelsene mange; Du kan for eksempel ta deg en tur ut for å prøve fiskelykken sammen med gode venner, en badeutflukt sammen med barna, eller rett og slett bare nyte den vakre naturen som omgir øya på alle kanter. Kajakk padling i området er en populær aktivitet blant turistene. Du kan blant annet se den kjente fjellformasjonen Hestmannen på din ferd og polarsirkeløya Vikingen er heller ikke lange båtturen unna.
 

Vi tar også mot grupper for møter, kurs og konferanser. Vi har møtelokaler for grupper i alle størrelser, og kan tilby full pakke med matservering og aktiviteter. Her jobber man uforstyrret i et stemmningsfullt miljøsom gir ny giv til arbeidet. 


Når det gjelder fiske så er fiskeplassene mange i området. Kvarøy ligger skjermet til slik at det finnes mange plasser som er skjermet for det meste av uvær, men for de som liker litt vær er heller ikke det åpne havet langt unna. De fleste fiskeslag er mulig å få bare 15 minutter fra øya. Kveite, torsk, sei, hyse, laks, sjøørret, steinbit, osv.

Dagligvarehandelen sørger for det du måtte behøve under oppholdet. Den ny åpnede restauranten Oleas Kjøkken vil gi deg et nydelig måltid, om du vil skjemme deg bort med et tre retters måltid og god vin. Er du tørst, og baære vil slappe av. Kan du nyte utsikten fra Kvarøys egen pub, Tørrfisken. Denne lille kyst perlen har mye godt å by på, og du garantert få minner for livet.  

Gode båtforbindelser gjør det enkelt å komme seg både til og fra Bodø, Mo i Rana (via Stokkvågen m/ferge) og Sandnessjøen. Kvarøy Sjøhus byr på opplevelser året rundt, og ønskel deg velkommen som gjest.
 

   


 
Kvarøy Sjøhus AS8734 Indre KvarøyTelefon: +47 977 46 145E-post: post@visithelgeland.eu